tisdag, november 03, 2009

Har ni fest eller?

Terminen har dragit igång på allvar, med allt vad det innebär, tentor, fester och upptagen elit men det är dags för en liten uppdatering eller hur? Till att börja med, mitt vardagsrum är inte längre ljusblått med rosa blommor utan gräddvitt med vinröd fondvägg. Bara såååå Becka!


Sen kan jag berätta att jag i lördags hade en väldigt kladdig upplevelse... Jag var på fest, stod i köket och helt plötsligt hade jag en Mums-Mums upptryckt i ansiktet! Varför händer sådant alltid mig? (Hänvisning till "det var ju bara lättost"-incidenten på lägret där allting började) Det hela urartade till ett regelrätt matkrig, eller ja, Mums-Mumskrig i alla fall... (Bilder finns på Facebook)

I vilket fall som helst var det en sjukt kul kväll och en grym fest. De två värdarna, SuperHero och SpiderMan tackas härmed och tar ett jättekliv in på Wannabelistan där vi naturligtvis hoppas att de vill göra karriär och fortsätta klättra. Och varför skulle de inte det? Alla vill ju vara Cred, eller hur?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mums-mums är nog bra men de har en väldig nackdel vad beträffar allt utom just mat-krig. Visserligen är de väldigt söta och kunde vara bra mot låga blodsocker, men tyvärr väger de väldigt lite och det totala sockerinnehållet blir därför försumbart. Om man inte äter väldigt många förstås. Som hudpreparat är de väldigt överskattade även om chokladskiktet nog kan ha vissa undergörande egenskaper.
Det roligaste med kokosbollar och mums-mums är om man har en som totalt torkat ihop så kan man genom att köra dem i Micron några sekunder få dem att svälla upp igen och se väldigt aptitliga ut. Däremot luktar de och smakar pest. Men man kan försöka med någon snuvig kompis.
Försiktighet anbefalles då för lång tid i micron medför alltför mycket svällande och stank (alltså inte kompisen i micron).
En undran från Bjursing. Det börjar bli väl mycket super-hjältenamn på bloggen, Kan man därför betrakta Annapappan som en super- eller toffel-hjälte?
Och dessutom vem kommer att bli Fläderklappen eller vad han nu heter.
Man kan konstatera att Annapappan för närvarande sitter och filar på en JO-anmälan sedan man på Länsstyrelsen i Stockholm lyckats förväxla min dotter med en gammal dam från Norrtälje samt fått tag i en överläkare som inte vet vilket år det är och som dessutom fäst detta på papper. Man får hoppas att sagde läkare lyckades stava sig igenom bilderna under sin läkarutbildning. Att sedan Länsstyrelsens konsultläkare har en dator som klistrar in texter i hans intyg alldeles själv utan att han har påverkat den är alldeles osannolikt. Man får vara glad att Länsstyrelsens trafikenhet efter påpekande om dessa brister i sin utredning beslutat att göra om sin utredning. För inte kan man väl begära av en myndighet att man skulle återta sina beslut bara för att man upptäcker att allt man skrivit och haft som beslutsunderlag är fel. Det vore ju som om Länsstyrelsen i det här fallet skulle få erkänna att man gjort fel och att man dessutom inte ens bemödat sig att läsa vad man skickar ut. Då kunde ju medborgare bibringas missuppfattningen att en myndighet skulle kunna göra fel, och då skulle ju själva grunden för hela vårt samhälle raseras.

Annapappan tillika utskruvare av "Grundbulten"

Anonym sa...

Stor puss till Annapappan för det grymma namnet till min fläderdrink =)